Хандбален Клуб "Спартак" Варна
ВЕСКО СТАНКОВ: ОТБОРЪТ Е МОТИВИРАН, ВСИЧКИ СА ГОТОВИ ДА ДАДАТ МАКСИМУМА
Треньорът на „Спартак” Веселин Станков обяви, че всички хандбалисти са пределно мотивирани и са готови да дадат максимума от себе си, за да победят утре „Чардафон” и да спечелят бронзовите медали в държавното първенство за мъже.

Както е известно, нашите водят с 1:0 в серията, а втората среща е в неделя от 17 часа в залата на Първа езикова гимназия във Варна.

„Всички са готови да се раздадат напълно и да довършим това, което започнахме в Габрово. Познаваме се добре със съперника, все пак играхме 5 мача през този сезон, и няма с какво да се изненадаме. Тактиката е направена, важното е момчетата да са спокойни и да изпълняват това, което им се казва. Прекрасно ще е да завършим трети, да за да имаме една основа, върху която да надграждаме през другия сезон”, заяви Станков.

Той очаква повечко хора да дойдат в залата и да ги подкрепят, тъй като спартаклии израснали индивидуално и като отбор, и заслужавали вниманието на варненската публика.

Станков призна още, че е притеснен от наряда за двубоя, който ще бъде свирен от неудобна за тях съдийска двойка от Велико Търново и Габрово.

„Тези рефери ни ръководиха 7 мача, в които имаме 6 загуби и равен. Казвам го като факт. Дано сега вземем първа победа”, завърши Станков.

ПРОГРАМА
 
Очаквайте скоро!
КЛАСИРАНЕ
1 Спартак 16
2 Добруджа 8
3 Фрегата 8
4 Локомотив 8
5 НСА 5
6 Осъм 3
7 Интер-Академик 0
8 Левски 0
9 ЦСКА 0
СПОНСОРИ
MISHO - Производство и продажба на спортни стоки
Happy - Bar&Grill
Община Варна
4aspik
KEMPA HANDABALL
СОД 64
Изида
Assics
Aris Shipping and Trading Ltd. Varna
Achilleas - Forwarding and Trading Ltd. Varna
ГАЛЕРИЯ
Начало | История | Състезатели на клуба | Галерия | Контакти и реклама | Спонсори | Програма НЛХ
© hcspartak.com 2012 Хандбален Клуб "Спартак" Варна