Хандбален Клуб "Спартак" Варна
НАШИТЕ НАПРАВИХА ОГРОМНА КРАЧКА КЪМ БРОНЗА
Хандбалистите на „Спартак” направиха огромна крачка към бронзовите медали в „А” група. Преди минути нашите победиха „Чардафон” с 29:27 (13:11) в Габрово и поведоха с 1:0 в серията.

Втората среща е на 3 юни от 17 часа в залата на Първа езикова гимназия във Варна и при победа спартаклии ще звършат трети. Ако „Чардафон” спечели, предстои трети решителен двубой в Габрово.

„Водехме през първото полувреме, но след почивката те се откъснаха с три гола. Ние, обаче показахме характер, изравнихме и срещата продължи гол за гол. Всичко се реши в последната минута, която започна при резултат 27:27. Здравко Славов вкара гол, те пропуснаха в атака и отново Славов бе точен за успеха. Доволен съм от себераздаването на момчетата, които показаха, че повече искат бронзовите отличия. Специално искам да благодаря на Дилян Илиев, който беше 10 месеца в Англия, но след като се завърна, изяви желание да помогне в плейофа и ни бе полезен”, каза треньорът на спартаклии Веселин Станков.

Най-резултатен за победата е Здравко Славов с 10 попадения. Останалите голмайстори: Владимир Няголов – 5, Даниел Ангелов – 3, Ивелин Йорданов, Дилян Илиев, Георги Стоянов, Димитър Стоянов и Мартин Тодоров – по 2, и Благовест Йорданов – 1.

„Във втория мач трябва да направим всичко възможно да довършим това, което започнахме в Габрово. Зная, че те ще дойдат да поправят грешката, затова се надявам публиката да напълни залата и да ни подкрепи”, допълни Станков.
ПРОГРАМА
 
Очаквайте скоро!
КЛАСИРАНЕ
1 Спартак 16
2 Добруджа 8
3 Фрегата 8
4 Локомотив 8
5 НСА 5
6 Осъм 3
7 Интер-Академик 0
8 Левски 0
9 ЦСКА 0
СПОНСОРИ
MISHO - Производство и продажба на спортни стоки
Happy - Bar&Grill
Община Варна
4aspik
KEMPA HANDABALL
СОД 64
Изида
Assics
Aris Shipping and Trading Ltd. Varna
Achilleas - Forwarding and Trading Ltd. Varna
ГАЛЕРИЯ
Начало | История | Състезатели на клуба | Галерия | Контакти и реклама | Спонсори | Програма НЛХ
© hcspartak.com 2012 Хандбален Клуб "Спартак" Варна